• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Ke hana nei ʻo YIWEI auto e mālama i ka 31th FISU World University Games

I mea e hoʻolako ai i kahi ʻōmaʻomaʻo a ʻoi aku ka maikaʻi o ka noho ʻana ma ka 31st Summer FISU World University Games i mālama ʻia ma Chengdu a hōʻike i ke kiʻi hou o ka ʻoihana hana kaʻa kaʻa ikehu hou o Chengdu, e hoʻokumu ʻo YIWEI New Energy Vehicle i kahi "Universiade Vehicle Guarantee Team" e hoʻolako. lawelawe kaʻa kaʻa āpau a me ke kākoʻo no nā hui hoʻomaʻemaʻe kaiapuni i ka wā o ka hanana, e hāʻawi ana i ka hoʻokipa kūleʻa o nā FISU World University Games.

Nā pāʻani kula kiʻekiʻe o FISU Nā Pāʻani Kula Nui o FISU1 FISU Nā Pāʻani Kula Nui o ka Honua2 Nā Pāʻani Kula Nui o FISU3 Nā Pāʻani Kula Nui o FISU4 Nā pāʻani kula nui o FISU5
ʻO ka hoʻokumu ʻia ʻana o ka "Universiade Vehicle Guarantee Team" e YIWEI New Energy Vehicle he hana koʻikoʻi ia i ka hōʻoia ʻana i kahi ʻōnaehana holo ʻole a maikaʻi i ka wā o ka hanana.Na ka hui ke kuleana no ka hoʻolako ʻana i ka lawelawe kaʻa a me ke kākoʻo no nā hui hoʻomaʻemaʻe kaiapuni e hōʻoia i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe o ke kūlanakauhale a puni ka hanana.Ua ʻike ʻia ka kūleʻa o kēia hana ma nā manaʻo i loaʻa mai nā mea hoʻonohonoho hanana a me nā mea komo, nāna i hoʻomaikaʻi i nā hoʻoikaika ʻana o YIWEI i ka hāʻawi ʻana i kahi lawelawe kaʻa kaʻa hilinaʻi a pili i ke kaiapuni.

Nā Pāʻani Kula Nui o FISU1

FISU Nā Pāʻani Kula Nui o ka Honua2

Nā Pāʻani Kula Nui o FISU3

Nā Pāʻani Kula Nui o FISU4

Nā pāʻani kula nui o FISU5
ʻAʻole kākoʻo wale kēia hanana i ka Chengdu Universiade akā ke hoʻohiki nei hoʻi i kahi ʻōmaʻomaʻo a nani hoʻi no ke kūlanakauhale, e hōʻike ana i kahi kiʻi kūlanakauhale maʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe ʻia i nā lāʻau i nā poʻe komo honua.
Ke hoʻohana nei nā kaʻa ikehu hou o YIWEI i kahi ʻōnaehana uila, a ʻo kā lākou pono o ka haʻahaʻa haʻahaʻa a me ka haʻahaʻa haʻahaʻa hiki ke hōʻemi maikaʻi i ka ea a me ka leo pollution a hoʻomaikaʻi i ka hoʻomaʻemaʻe kūlanakauhale i nā hana e like me ka hoʻomaʻemaʻe alanui, ka ʻohi ʻōpala, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā keʻena lehulehu, e hana ana i kahi mea hou aku. nohona ola kino a ola kino.
I ka wā e hiki mai ana, e lawe ʻo YIWEI New Energy Vehicle Co., Ltd. i ka manawa kūpono o ka Universiade, i alakaʻi ʻia e ka ʻenehana ʻenehana, a hui pū me nā keʻena aupuni a me nā hui ʻoihana e hāpai i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana kaʻa ikehu hou a hōʻike i nā hana nui o Kina ma ʻenehana ʻōmaʻomaʻo a me ka noho kalapona haʻahaʻa i ka honua.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe kaiapuni a me nā lako hoʻomaʻemaʻe expo5

Kāhea iā mā˚ou:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315

liyan@1vtruck.com +(86)18200390258


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-01-2023