• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Hoʻomaʻamaʻa a hōʻoluʻolu hoʻi i hoʻokahi kau wela, nā hana hopohopo ʻole

Me ka hiki ʻana mai o nā lā wela wela, hoʻonui ka hoʻohana ʻana o ka wai a me nā ʻano kaʻa ʻōpala i nā wahi wela kiʻekiʻe. Aia kekahi koi ʻoi aku ka nui o ka hoʻoluʻu manawa o nā ea ea kaʻa, a ʻo ke kau ua e hiki mai ana e pono ai nā kaʻa e mālama i nā kūlana hana paʻa. No ka hōʻoia ʻana i nā hana kaʻa me ka hopohopo ʻole a me ka hoʻonui ʻana i nā huahana ma o nā lawelawe ma hope o ke kūʻai ʻana, ua hoʻokumu ʻo Yiwei i ka "Moving Forward with Gratitude" i ke kauwela puka-i-puka lawelawe no nā mea kūʻai aku ma ka ʻāina ʻo Sichuan. Ua hoʻonui ʻia ka lawelawe mākaʻikaʻi puka-i-puka a Yiwei mai Chengdu a hiki i nā mea kūʻai uku ma Sichuan, e uhi ana i kahi ākea ākea a hāʻawi i nā lawelawe piha.

4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo ʻole i ke kauwela

Hāʻawi ka hui lawelawe ʻoihana ma hope o ke kūʻai aku ʻana o Yiwei i nā lawelawe huakaʻi i kēlā me kēia puka, e mālama ana i nā mea hoʻohana i ka manawa a me ka ikaika ma o ka hoʻopau ʻana i ka pono no lākou e kipa i nā hale hoʻoponopono iā lākou iho. Hana ʻia kahi mākaʻikaʻi piha o nā kaʻa o nā mea hoʻohana, e komo pū ana akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i ka ʻōnaehana ea, ka ʻōnaehana mana, ke ʻano o ke kaʻa, nā ʻōnaehana uila, a me nā ʻāpana hana, e hōʻoia ana e hiki ke hana maʻamau nā kaʻa i nā wela kiʻekiʻe o ke kauwela. Hāʻawi ʻia nā lawelawe hoʻoponopono manuahi a hoʻololi paha no ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino i ʻike ʻia i ka wā o ka nānā ʻana.

4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu hoʻi i nā hana me ka hopohopo ʻole o ke kauwela 1 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu hoʻi i nā hana hopohopo ʻole o ke kauwela2 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo-ʻole i ke kauwela3 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo-ʻole i ke kauwela 4

Hāʻawi pū ka hui lawelawe huakaʻi puka i ka puka i nā mea hoʻohana i ke alakaʻi kaʻa a me ka hoʻomaʻamaʻa palekana. ʻO ke alakaʻi kaʻa i ke kauwela e kōkua i nā mea hoʻohana e hoʻokō maikaʻi i nā hana hoʻomaʻemaʻe a me nā pilikia hoʻokele i ka wā wela. Hoʻokomo ʻia ka hoʻomaʻamaʻa palekana i nā mea koʻikoʻi e like me ka mālama ʻana i ka mālama ʻana, kaʻa kaʻa, kaʻa kaʻa, a me ka lawelawe ʻana i ka pilikia i ka wā wela, e hiki ai i nā mea hoʻokele ke hoʻoholo koke i nā kūlana hikiwawe a hōʻoia i nā hana palekana a maikaʻi.

4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo-ʻole i ke kauwela 5 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo-ʻole i ke kauwela6 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu hoʻi i kahi hana hopohopo ʻole i ke kauwela7

Ma waho aʻe o ka hāʻawi ʻana i nā lawelawe ʻoihana a me ka hoʻokō, ke alakaʻi nei ka hui lawelawe huakaʻi puka i kēlā me kēia puka i nā loiloi ʻoluʻolu me nā mea kūʻai aku i kēia manawa, e hōʻiliʻili pono i ko lākou mau manaʻo a e ʻimi pono i ko lākou mau pono a me nā manaʻolana. Ma ka hoʻohana ʻana i ka manaʻo o ka mea kūʻai aku, hiki iā mākou ke ʻike koke i nā hemahema o nā lawelawe a hāʻawi i nā helu kuhikuhi koʻikoʻi no ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā hana kaʻa, hoʻomaikaʻi i nā hiʻohiʻona, a me nā mea hou aku. E hoʻohana piha mākou i kēia ʻikepili e hoʻomau mau a hoʻokō i nā pono like ʻole o kā mākou mea kūʻai.

4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu hoʻi i nā hana hopohopo ʻole i ke kauwela 9 4. Hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i hoʻokahi hana hopohopo-ʻole i ke kauwela10

I ka pane ʻana i nā luʻi e kū nei e nā limahana hoʻomaʻemaʻe i ke kauwela, ua hoʻokō ʻo Yiwei i kahi ʻano o ka mālama ʻana, me ka hāʻawi ʻana i nā mea hana hoʻoluʻu e like me nā hue wai, nā pāpale, nā kāwele, a me nā mea pā e kōkua iā lākou e hoʻopaʻa i ka wela me ka mālama mālie i ka maʻemaʻe o ke kūlanakauhale. kaiapuni.

I loko o kēia ʻoihana lawelawe huakaʻi puka i ke kauwela, hoʻolālā ʻo Yiwei e kipa aku ma luna o 70 mau mea kūʻai aku ma ka ʻāina ʻo Sichuan a nānā a mālama i kahi kokoke i 200 mau kaʻa. Manaʻo mākou e hāʻawi i nā mea hoʻohana i nā ʻike lawelawe maʻalahi a maikaʻi hoʻi ma o nā lawelawe huakaʻi puka-i-puka, e hōʻike ana i ko mākou nānā hohonu i nā pono o ka mea kūʻai aku a me kā mākou ʻimi mau ʻana i ka lawelawe a me ka maikaʻi. E hoʻomau ʻo Yiwei i ka hoʻomaikaʻi piha ʻana i nā ʻano āpau o kā mākou lawelawe a hana i kahi ʻike hoʻohana kaʻa ʻoi aku ka maikaʻi no kā mākou mea kūʻai.

Kāhea iā mā˚ou:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315


Ka manawa hoʻouna: Iune-13-2024